Ejendomsbeskrivelse

Et istrisk stenhus på 280 m2 fordelt på tre etager er til salg. Den består af fire soveværelser, to stuer, den ene med pejs, et rummeligt køkken med spisestue, fire badeværelser og et toilet. Foran huset er der overdækket terrasse samt sommerkøkken med grill. Den 70 m2 store swimmingpool med brolagt facade er omgivet af grønt og oliventræer, og nogle større træer giver frelse fra sommervarmen med deres luksuriøse baldakin. Der er udendørs bruser og sauna ved siden af ​​poolen. Villaen er fuldstændig tilpasset, indrettet og møbleret. Den 4.000 m2 store gård er en byggegrund, hvor der er mulighed for tilbygning, og nedenunder er der yderligere 15.000 m2 jord, der bruges som græsning, agerland og eng. Denne ejendom har et stort potentiale for investering i turisme.

GIK-414

Objektkode:
GIK-414
Beliggenhed :
Šajini
Kvadratur:
280,00 m2
Have :
19 000,00 m2
Antal værelser:
4
Antal badeværelser:
4
Byggeår:
1900
Dato for renovering:
2017
Forskellige egenskaber:

Swimmingpool

Have

Terrasse

Sommer køkken

Depositar

Sauna

Grill

Pejs

Varme:

El

Klima

Pejs

Installationer:

Vand

El

Telefon

Skorsten






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

01 Gordana Popović

Voditeljica poslovnice

+385 97 666 8173

goga@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.