Ejendomsbeskrivelse

En nyindrettet lejlighed er til salg ved indgangen til den gamle bymidte i Pazin. Lejligheden er fordelt på tre etager med et samlet areal på 118 m2. Lejlighedens stueetage er umøbleret, så det giver fremtidige ejere mulighed for at indrette efter egne ideer. Fra dette område kan du gå til gården, hvor du kan placere en grill eller noget for børn. På øverste etage er der entre, køkken, lille toilet, spisestue og stue. I stuen er der trappe, der fører til lejlighedens sovedel, som består af 2 værelser og badeværelse. Til lejligheden hører desuden et loft, der kan bruges som depotrum. Rummet er opvarmet med aircondition og har mulighed for opvarmning med træ eller piller. Faciliteter, der er nødvendige for livet, er placeret i umiddelbar nærhed.

BIK-008
KONTAKT AGENT: Sandra +385 (0) 91 606 7744
belli@croatia-rebecca.com

Objektkode:
BIS-008K
Beliggenhed :
Pazin
Kvadratur:
118,00 m2
Have :
100,00 m2
Energiklasse:
F
Antal værelser:
2
Antal soveværelser:
2
Antal badeværelser:
2
Etage:
1
Afstand fra havet:
30 m
Varme:

Klima

Installationer:

Vand

El






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

19 Sandra Belli

Pomoćni agent

+385 91 606 7744

belli@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.