Ejendomsbeskrivelse

Et smukt hus til salg i Pješčana uvala med et samlet areal på 450 m2 fordelt på tre etager. Der er tre studielejligheder i stueetagen, hver med en separat overdækket terrasse. På første sal er det komfortabelt med tre soveværelser og et arbejdsværelse, en stue med udgang til en stor terrasse, et køkken med spisestue, et badeværelse, et toilet og en rummelig entre, mens der på anden sal er to. lejligheder med hver to soveværelser, stue med udgang til terrasse, køkken med spisestue og badeværelse. Foran huset er en asfalteret parkeringsplads overdækket med en pergola, og inden for huset er der en garage med én parkeringsplads. Et sommerkøkken med grill og en stor overdækket terrasse til hyggeligt samvær i det fri er placeret på en smukt anlagt have. Alt er fyldt med grønt og forskellige blomster med et par oliven- og figentræer for en middelhavsstemning. Huset ligger i en fremragende beliggenhed, få minutter fra stenstranden.

GIK-439

Objektkode:
GIK-439
Beliggenhed :
Pješčana uvala
Kvadratur:
450,00 m2
Have :
730,00 m2
Antal værelser:
15
Antal badeværelser:
6
Afstand fra havet:
300 m
Forskellige egenskaber:

Have

Terrasse

Sommer køkken

Konoba

Depositar

Videoovervågning

Varme:

Centralvarme

El

Klima

Sol

Installationer:

Gas

Vand

Kloakering

El

Telefon






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

01 Gordana Popović

Voditeljica poslovnice

+385 97 666 8173

goga@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.