Prezzo ridotto

Property Description

Za prodajo je apartma, ki se nahaja v stavbi z najbolj privlačnim položajem v Zadru. V samem centru, na obali je ta lepa stavba zgrajena z debelimi kamnitimi zidovi in ​​visokimi stropi. Apartma je južno gleda in iz vsake spalnice ima čudovit pogled na morje in otoke.

Stavba je bila dobro vzdrževana in vzdrževana. Starejša gradnja, vendar izjemne kakovosti. Apartma se nahaja v pritličju (8 stopnic) stavbe.

Apartma je velikosti 104 kvadratnih metrov, sestavljen iz 3 večjih spalnic, kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, kopalnice, stranišča, manjši dvoriščni prostor znotraj stavbe. Obstaja shramba v kleti stavbe, ki pripada stanovanju. Trgovina je velik približno 25 kvadratnih metrov.

V apartmaju je možno urediti postavitev, povezovalne prostore in zaradi višine stropa je mogoče zgraditi galerijo.

V bližini apartmaja so vsi potrebni objekti za življenje, pa tudi vse kulturne, zabavne in zgodovinske vsebine, ki jih nudi Zadar.

Čeprav je lokacija sredi vseh dogodkov, sta stanovanje in območje okoli apartmaja zelo tiho.

Apartma je primeren za bivanje ali za turistične najemnine.

Zelo lepo in posebno!...

Codice immobile:
MDS-051
Localita':
Poluotok (centar)
Superficie:
104,00 m2
Numero di stanze:
3
Tipo di appartamento:
4 locali
Numero di camere da letto:
3
Numero di bagni:
1
Numero di piani:
5
Caratteristiche varie:

Ascensore

Piano interrato

Vista al mare

Riscaldamento:

Combustibili solidi

Utenze:

Scarico acqua

Elettricita'

Linea telefonica

DSL/Internet

Camino


Interested in this Property?

Please send us a non-binding inquiry for this property and we will answer you as soon as possible. If you are interested in visiting this real estate, please suggest the date and time that would suit you. You can also give us your non-binding offer for this property.

Assigned Agent

07 Mario Vrsaljko

Agent

+385 95 906 2911

mario@croatia-rebecca.com

Questo sito Web sta lasciando "cookie" sul tuo computer ai fini della navigazione dei contenuti e della raccolta di statistiche di utilizzo anonime. Usando questo sito web confermi di essere d'accordo con questo.