Ejendomsbeskrivelse

Smukt hus til salg på et meget roligt sted i Medulin. Det består af 6 lejligheder, en taverna og et kasino. De tre lejligheder har to soveværelser, et badeværelse, et køkken, en stue og en balkon. De øvrige tre lejligheder har et soveværelse ud over ovenstående. Tavernen ligger i husets kælder og består af et køkken med pejs, badeværelse, stue, spisekammer, spisekammer og en stor korridor. Kazhun ligger væk fra hovedhuset og har en håndlavet pejs. Huset har sit eget vand, brønd og septiktank. Designet til udlejning til turister. Central pilleopvarmning.

Objektkode:
DIK-708
Beliggenhed :
Medulin
Kvadratur:
750,00 m2
Have :
2,30 m2
Antal værelser:
9
Antal soveværelser:
9
Antal badeværelser:
7





Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

02 Danijela Milotić

Agent

+385 97 774 4467

dani@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.