Ejendomsbeskrivelse

Parcelhus til salg i Barbariga med havudsigt. Husets overflade på 230 m2 strækker sig til stueetagen, første og anden sal. I stueplan er der to depotrum, en etværelses lejlighed og et værtshus, som giver mulighed for at kombinere rummene, hvor der så ville blive opnået en lejlighed med to soveværelser. På første sal ligger en lejlighed med to soveværelser, en stue med udgang til en stor overdækket terrasse, et køkken med spisestue, et badeværelse og et depotrum. På anden sal, som nås via en indvendig trætrappe, er der badeværelse og soveværelse med udgang til terrasse med en vidunderlig udsigt over havet. Ved siden af ​​huset er en stor garage og et overdækket sommerkøkken med spiseplads. Gården er dels brolagt og dels dekoreret med grønt og blomster, og det særlige er et lille springvand. Huset er velegnet ikke kun til familieliv, men også til turistformål. Afstand fra stranden 1000 m.

GIK-399

Objektkode:
GIK-399
Beliggenhed :
Barbariga
Kvadratur:
230,00 m2
Have :
260,00 m2
Antal værelser:
4
Antal badeværelser:
3
Byggeår:
1996
Afstand fra havet:
1 000 m
Forskellige egenskaber:

Have

Terrasse

Sommer køkken

Dekoreret have

Varme:

Centralvarme

Brændselsolie

Installationer:

Vand

Septisk

El

Telefon

Skorsten






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

01 Gordana Popović

Voditeljica poslovnice

+385 97 666 8173

goga@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.