Reserveret

Ejendomsbeskrivelse

Et parcelhus til salg i Peroj med udsigt over havet med et samlet areal på 330 m2 fordelt på tre etager. I husets stueetage ligger en komfortabel lejlighed på 128 m2 med tre soveværelser med terrasser, stue og køkken med spisestue med udgang til terrasse og to badeværelser. En indvendig trappe fører til loftet på 92 m2, som har et soveværelse med to terrasser med udsigt over havet og Brijuni-øerne, en stue med køkken, et badeværelse og en gang. I kælderen er der et værtshus på 85 m2 med to arbejdsværelser og fyrrum Ved siden af ​​huset er der en lille lejlighed på 36 m2 med soveværelse, køkken, badeværelse og loggia. Gården er smukt anlagt med grønne områder og delvist brolagt Afstand til hav og strand er 550 m.

GIK-447

Objektkode:
GIK-447
Beliggenhed :
Peroj
Kvadratur:
280,00 m2
Have :
582,00 m2
Energiklasse:
B
Antal værelser:
7
Antal soveværelser:
5
Antal badeværelser:
4
Byggeår:
1997
Afstand fra havet:
550 m
Forskellige egenskaber:

Loggia

Terrasse

Kælder

Konoba

Depositar

PVC

Ekstra værelser

Dekoreret have

Havudsigt

Varme:

Centralvarme

Gas

El

Klima

Installationer:

Vand

El






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

01 Gordana Popović

Voditeljica poslovnice

+385 97 666 8173

goga@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.