Mulighed

Ejendomsbeskrivelse

Vi sælger to huse med tre lejligheder i Umag, i Zambratija. Denne ejendom er værd at være opmærksom på, fordi den dækker en grund på 5.600 m2, hvoraf 1.128 m2 er til byggeri, og resten er landbrug.
Det første hus, det sidste i rækken, på ca.120 m2, består af to lejligheder. Den første lejlighed har en lukket veranda i stueetagen, en stue med udgang til terrassen, et køkken med spisekammer og et badeværelse med toilet. På første sal er der tre soveværelser, hvoraf det ene har balkon med udsigt over havet, og et badeværelse med terrasse. Den anden lejlighed, der måler 30 m2, består af en stue, et køkken med spisestue, et soveværelse og et badeværelse med toilet. Denne lejlighed udlejes med succes hele året.

Det andet hus på ca 100 m2 består af en stue med køkken, to soveværelser og et badeværelse med toilet. Der blev lavet ny facade på begge huse. Opvarmningen sker på træ, og afkølingen sker via aircondition. Gården er anlagt, delvist indhegnet med et legaliseret anlæg, en overdækket carport til to biler, en pejs til at nyde sommeraftener med en grill.

Ejendommen ligger kun 400 meter fra havet, har en rolig beliggenhed og er velegnet til tre familier. For yderligere information er du velkommen til at kontakte os.

TIK-005
KONTAKT AGENT: +385 (0) 95 4602345
tamara@croatia-rebecca.com

Objektkode:
TIK-005
Beliggenhed :
Zambratija
Kvadratur:
250,00 m2
Have :
5 606,00 m2
Energiklasse:
Under opbygning
Antal værelser:
10
Antal soveværelser:
5
Antal badeværelser:
4
Dato for renovering:
2022
Afstand fra havet:
400 m
Afstand fra centrum:
4 500 m
Forskellige egenskaber:

Have

Altan

Lukket balkon

Terrasse

Have hus

Internet

Satelit tv

PVC

Alu

Grill

Pejs

Dekoreret have

Varme:

Centralvarme

Klima

Installationer:

Vand

El

DSL / Internet

Skorsten






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

24 Tamara Jurčić

Pomoćni agent

+385 95 460 2345

tamara@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.