Ejendomsbeskrivelse

I en solrig beliggenhed i en rolig del af Zambratija, tæt på havet og alle Savudrija strande, sælger vi en fire-værelses to-etagers lejlighed beliggende i den midterste række af en to-families bygning (DUPLEX). Lejligheden er funktionel og ligger i en nybygget bygning. Lejlighed D vil stå klar medio 2024. Alle rum på loftet kan tilpasses det ønskede formål. Lejligheden består af et køkken med spisestue, en stue, to soveværelser, to badeværelser, en loggia, et depotrum, et rum til rekreation, en sauna og en stor overdækket terrasse. Lejligheden har en parkeringsplads. moms inkluderet i prisen.

TIK-037
KONTAKT AGENT: +385 (0) 95 4602345
tamara@croatia-rebecca.com

Objektkode:
TIK-037
Beliggenhed :
Zambratija
Kvadratur:
177,20 m2
Energiklasse:
Under opbygning
Antal værelser:
4
Type lejlighed:
4V+STUE
Antal soveværelser:
2
Antal badeværelser:
2
Byggeår:
2023
Afstand fra havet:
700 m
Afstand fra centrum:
2 500 m
Forskellige egenskaber:

Loggia

Terrasse

Tyverisikring døre

Sauna

Installationer:

Vand

El






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

24 Tamara Jurčić

Pomoćni agent

+385 95 460 2345

tamara@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.