Ejendomsbeskrivelse

Den lyse og rummelige lejlighed på 59,50 m2 giver en hyggelig bolig med særlig vægt på komfort og æstetik. Det består af to soveværelser, hvilket skaber et privat rum til afslapning og hvile. Køkkenet integreret med spisestue og stue skaber et åbent og indbydende rum, perfekt til at tilbringe tid med familie eller venner.
Det centrale element i rummet er en smuk stenpejs, som ikke kun bidrager til det æstetiske indtryk, men også skaber varme og hygge på koldere dage. Denne plads er ideel til at slappe af og skabe en behagelig atmosfære.
Badeværelset er elegant og funktionelt, hvilket giver komfort og praktisk. Terrassen, med en utrolig udsigt over havet, tilføjer en ekstra dimension til denne lejlighed, og giver et roligt hjørne til at nyde din morgenkaffe eller aftenafslapning.
Lejligheden er udstyret med et moderne kølesystem gennem et klimaanlæg, som giver mulighed for en behagelig temperatur i varmere perioder. Parkeringspladsen på 12,50 m2 sikrer sikker og praktisk parkering af køretøjer.
Det er kun 500 m væk fra stranden.
Alle disse elementer skaber tilsammen et rum, hvor komfort, funktionalitet og æstetik er genialt kombineret, hvilket gør denne lejlighed til et ideelt hjem til at leve.

LIS-422
KONTAKT: LARA - 00385 97 699 27 38
lara@croatia-rebecca.com

Objektkode:
LIS-422
Beliggenhed :
Krnica
Kvadratur:
59,50 m2
Energiklasse:
Under opbygning
Antal værelser:
3
Type lejlighed:
2V+STUE
Antal soveværelser:
2
Antal badeværelser:
1
Etage:
1
Antal etager:
2
Byggeår:
2010
Dato for renovering:
2023
Afstand fra havet:
500 m
Afstand fra centrum:
600 m
Forskellige egenskaber:

Havudsigt

Varme:

Klima

Pejs

Installationer:

Vand

El

Skorsten






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

03 Lara Diminić

Agent

+385 97 699 2738

lara@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.