Ejendomsbeskrivelse

Vir - vi tilbyder et parcelhus med fire lejligheder. Det er beliggende på den sydlige, attraktive side af øen Vir, 80 meter fra en smuk stenstrand.
Det består af en høj stueetage og en første sal.
Der er to lejligheder på hver etage. Hver lejlighed består af en gang, et køkken med spisestue, et soveværelse og et badeværelse. Lejlighederne i stueetagen har overdækket terrasse, og lejlighederne på 1. sal har overdækket altan med havudsigt. Desuden er der i stueetagen et sommerkøkken, hvor fyrrummet til opvarmning er placeret.
Husets samlede brutto boligareal er 245m2.
Hver lejlighed har en separat indgang. Lejlighederne er fuldt udstyrede og moderne indrettede. Der er installeret klimaanlæg. Det udvendige snedkeri er i aluminium med skodder og myggenet. Gulvene er belagt med keramik. Huset er tilsluttet byens vandforsyning og kloaksystem. Desuden har huset en vandtank og en brønd med en kapacitet på ca. 10m3 der kan bruges efter behov.
Gården er pænt indrettet og vedligeholdt med grill og parkeringsplads til 4 biler. Der er også en 27m2 garage i gården.
Huset har en fremragende beliggenhed, i en blind vej omgivet af familiehuse og natur, og kun få skridt fra en attraktiv strand på den sydlige side af øen Vir. Huset og haven er smukt indrettet og velholdt.
En fremragende ejendom til en topferie og byder på stort forretningspotentiale.
Tæt på alle væsentlige faciliteter.
Dokumentationen er i orden.

KONTAKT AGENT - MARIO - 00385 95 906 29 11, mario@croatia-rebecca.com

Objektkode:
MDK-213
Beliggenhed :
Vir
Kvadratur:
245,00 m2
Have :
258,00 m2
Energiklasse:
B
Antal værelser:
4
Antal soveværelser:
4
Antal badeværelser:
4
Afstand fra havet:
80 m
Afstand fra centrum:
1 000 m
Forskellige egenskaber:

Have

Altan

Terrasse

Sommer køkken

Alu

Tilgængelig for handicappede

Grill

Dekoreret have

Havudsigt

Varme:

Klima

Installationer:

Vand

Kloakering

El

Telefon

DSL / Internet






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

07 Mario Vrsaljko

Agent

+385 95 906 2911

mario@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.