Ejendomsbeskrivelse

Jord til salg i centrum af Učka Naturpark. Det kan nås fra besøgscentret på Poklon med skovmakadam (3 kilometer), eller fra Brests retning fra den istriske side. Jorden er i ét stykke, en helhed. Det grænser på den ene side til en adgangsvej (macadam). Terrænet er syd, sydvest orienteret, med en vidunderlig udsigt over Vojak og hele det sydlige og vestlige Istrien, samt en smuk udsigt over havet. I midten af ​​marken er der et synkehul på 660 m2, med frugtbar Čičari-jord, omgivet af en tør mur. Der er flere separate, smukke mikro-steder på jorden, hvilket gør den interessant og mangfoldig (fyreskov, hvide fyrrelunde, synkehul, græsgange, stenet del med aromatiske urter, frugttræer,...). Det er et kig værd. El og vand er ikke på grunden.

TIZ-010
KONTAKT AGENT: +385 (0) 95 4602345
tamara@croatia-rebecca.com

Objektkode:
TIZ-010
Beliggenhed :
Brest
Kvadratur:
41 157,00 m2
Forskellige egenskaber:

Havudsigt






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

24 Tamara Jurčić

Pomoćni agent

+385 95 460 2345

tamara@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.