Ejendomsbeskrivelse

Et fritliggende lejlighedshus til salg i Banjole i fire etager med et samlet areal på 720 m2 Huset består af en kontorplads med pejs, syv lejligheder og en studielejlighed. I husets stueetage er der et erhvervsrum med pejs og slæde, der var tænkt som pianobar, to sanitære faciliteter og et depotrum, og overfor pladsen ligger en etværelses lejlighed. Første sal nås via en udvendig trappe, hvor der er tre lejligheder og anden sal via en indvendig trappe, hvor der er to lejligheder. Mens der er én stor lejlighed på loftet. Alle lejligheder har store terrasser med udsigt til havet og naturen. På en stor have på 3222 m2, der er indrettet som et grønt område med store fyrretræer. På den er der en hjælpebygning på 25 m2, en garage samt et stort antal parkeringspladser. Huset har et stort potentiale og er ideel til et lejlighedshotel. Det er muligt at bygge en svømmehal med mødested og ekstra indhold, der ville fuldende tilbuddet. Afstanden fra havet og havnen er 400 m.

GIK-480

Objektkode:
GIK-480
Beliggenhed :
Banjole
Kvadratur:
720,00 m2
Have :
3 222,00 m2
Antal værelser:
19
Antal badeværelser:
8
Byggeår:
1995
Afstand fra havet:
400 m
Forskellige egenskaber:

Have

Altan

Terrasse

Konoba

Have hus

Depositar

Grill

Pejs

Havudsigt

Varme:

Centralvarme

El

Klima

Installationer:

Gas

Vand

Kloakering

El

Telefon

Skorsten






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

01 Gordana Popović

Voditeljica poslovnice

+385 97 666 8173

goga@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.