Anbefalet

Ejendomsbeskrivelse

Til salg er en smuk ejendom med to separate istriske stenhuse, fuldstændig dekoreret og møbleret med traditionelle rustikke møbler. Det første hus, foran hvilket der er en stor overdækket veranda, hvorfra man kan gå ned i kælderen eller værtshuset, har et areal på 170 m2 fordelt på to etager. I stueplan er der to soveværelser, et badeværelse, et vaskerum, en stue med køkken og en spisestue med udgang til en stor overdækket terrasse bag huset med udsigt til olivenlunden. Husets første sal er tilgået af en trætrappe, hvor der er yderligere to soveværelser, et badeværelse og et stort depotrum. Det andet hus er et et-etagers hus på 120 m2, som består af en komfortabel stue med køkken og spisestue, to soveværelser og et badeværelse. Der er brolagte terrasser foran huset og bagved til udendørs nydelse. Ved selve indgangen ligger en meget hyggelig studielejlighed, der også kan bruges som sommerkøkken. Ejendommen er fuldstændig indhegnet med tørmur. Udover olivenlunden med over 20 gamle oliventræer, er haven dekoreret med gamle sorter af frugttræer og grønt, der blander sig smukt. Ejendommen er et ideelt valg for elskere af rustik stil, som både indvendigt og udvendigt minder om tidligere tider. Det er beliggende i en meget rolig beliggenhed, et par minutter fra havet og alle faciliteter.

GIK-484

Objektkode:
GIK-484
Beliggenhed :
Vodnjan
Kvadratur:
290,00 m2
Have :
1 380,00 m2
Antal værelser:
8
Antal badeværelser:
4
Byggeår:
1900
Dato for renovering:
2016
Afstand fra havet:
4 000 m
Forskellige egenskaber:

Have

Terrasse

Kælder

Depositar

Pejs

Varme:

Centralvarme

Gas

El

Klima

Pejs

Installationer:

Gas

Vand

El

Skorsten






Er du interesseret i denne ejendom?

Send venligst en uforpligtende forespørgsel vedrørende denne ejendom. Vi besvarer dig så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i at se ejendommen, kan du frit foreslå dato og tidspunkt, der passer til dig. Du kan også give os et fuldstændigt uforpligtende tilbud på denne ejendom. "

Mægler for denne ejendom

01 Gordana Popović

Voditeljica poslovnice

+385 97 666 8173

goga@croatia-rebecca.com

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.