Property Description

Čudovit resort v izgradnji je sestavljen iz 21 vil in 16 apartmajev, ponuja pa tri različne tipe vil in štiri različne tipe apartmajev. Resort se nahaja na čudoviti lokaciji le 100 metrov od obale. Vse tukaj je zasnovano in zasnovano tako, da bo vaše življenje razkošno in udobno.
V letovišču so vam na voljo številni objekti, vključno z wellness in SPA centrom, sodobnim fitnes centrom, otroškim prostorom, kavarno in vinski bar ter polnilno postajo za električne avtomobile. Naselje je pod video nadzorom. V objektu D8 so 4 stanovanja s površinami od 53,43 do 126,21 m2.
App 1 je sestavljen iz kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, ene spalnice, ene kopalnice, terase in enega parkirnega mesta. Vse nepremičnine v resortu nudijo občutek udobja in praktičnosti, s talnim ogrevanjem na toplotno črpalko za prijetno klimo v zimskem času in hlajenjem preko klimatske naprave. Stanovanja se prodajajo na ključ in so v celoti opremljena in vseljiva BREZ pohištva. Dela so se začela že septembra 2023, letovišče pa bo predvidoma pripravljeno poleti 2025.

TIS-011
KONTAKT AGENT: +385 (0) 95 4602345
tamara@croatia-rebecca.com

Objekt-Kennnummer:
TIS-011
Standort :
Lovrečica
Fläche:
126,21 m2
Energieeffizienzklasse:
In Vorbereitung
Anzahl der Zimmer:
3
Wohnungstyp:
2-Z+WZ
Anzahl der Schlafzimmer:
2
Anzahl der Badezimmer:
1
Geschoss:
1
Baujahr:
2024
Entfernung vom Meer:
100 m
Entfernung vom Zentrum:
2 000 m
Sonstige Eigenschaften:

Garten

Balkon

Meerblick

Heizung:

Bodenheizung

Klimaanlage

Installationen:

Wasser

Strom






Interested in this Property?

Please send us a non-binding inquiry for this property and we will answer you as soon as possible. If you are interested in visiting this real estate, please suggest the date and time that would suit you. You can also give us your non-binding offer for this property.

Assigned Agent

24 Tamara Jurčić

Pomoćni agent

+385 95 460 2345

tamara@croatia-rebecca.com

Diese Website hinterlässt "Cookies" auf Ihrem Computer zum Zweck der Inhaltsnavigation und anonymisierten Nutzungsstatistiken. Durch die Nutzung dieser Website bestätigen Sie, dass Sie dem zustimmen.